Polița de utilizare acceptabilă

Această poliță de utilizare acceptabilă face parte din termenii și condițiile wildliferomania.com și prin referință este încorporată în document. Termenii nedefiniți în document își vor regăsi definiția în Termeni și Condiții.
Wild Watch pune la dispoziție această poliță pentru a le aminti utilizatorilor wildliferomania.com de cerințele ce trebuie respectate când utilizează serviciile wildliferomania.com cum este menționat în Termenii și Condițiile wildliferomania.com. Fără a limita alte căi de atac legale pe care Wild Watch le poate avea, Wild Watch poate închide contul dumneavoastră wildliferomania.com și/sau utilizarea site-ului și a serviciilor, dacă Wild Watch devine conștient de încălcarea acestei polițe.
Sunteți de accord să vă supuneți termenilor și condițiilor când folosiți site-ul și serviciile wildliferomania.com, în transmiterea și/sau lifecasting-ul prin intermediul site-ului și serviciilor wildliferomania.com și prin interacțiunea cu utilizatorii wildliferomania.com:
– site-ul și serviciile vor fi folosite doar pentru acțiuni autorizate și legale, în concordanță cu toate legile și regulamentele aplicabile.
– sunteți de accord să vă luați precauții rezonabile în interacțiuniile cu ceilalți utilizatori wildliferomania.com, în special dacă decideți să luați legătura sau să vă întâlniți în persoană cu un utilizator wildliferomania.com.
– veți exercita precauție și veți avea grijă în activitățile de transmisie.
– nu veți folosi site-ul sau serviciile pentru a face upload, streaming sau a transmite alt conținut care: (a) nu este potrivit – o determinare rezonabilă va fi facută de Wild Watch;
(b) este indecent, obscen, pornografic, defăimător, calomniator, hărțuitor, amenințător, abuziv, urâcios sau violent;
(c) cu conținut fraudulos, fals, înșelător, sau oferte care induc în eroare, afirmații, revendicări sau a face intervenții în numele altora.
– nu veți folosi site-ul sau serviciile într-o manieră care poate încălca, dilua, însuși ilegal, sau poate încălca confidențialitatea unei părți terțe, publicitate sau alte drepturi personale sau intelectuale.
– nu veți interveni sau întrerupe site-ul sau serviciile oferite de acesta, sau să încercați să preluați accesul la sistemele sau rețelele care sunt conectate la site sau serviciile care aparțin de acesta, exceptând cerințele folosirii site-ului și serviciile în concordanță cu polița de utilizare.
– Wild Watch nu face intervenții la cuiburi la cererea utilizatorilor sau a donatorilor. Competențele Wild Watch se rezumă doar la efectuarea transmisiilor live.
– Wild Watch nu are infrastructura și nici competența de a ingriji animale sălbatice.
– Asociația Wild Watch nu este proprietara și nu are custodia cuiburilor sau a animalelor pe care le monitorizează.
Dacă credeți vreodată că un utilizator wildliferomania.com acționează în contradictoriu cu această poliță, a încălcat legea sau fraudează, amenință sau pune în primejdie orice utilizator sau o terță parte, vă rugăm să contactați imediat autorităție legale pentru ajutor. În concordanță cu polița privată Wild Wacth vom coopera cu orice autoritate legală sau ordin judecătoresc care ne cere să dezvăluim identitatea oricui face transmisie sau în alte cazuri să punem la dispoziție orice materiale care se crede că încalcă această poliță.